Időtálló moduláris egységek
időtálló moduláris egységek

Konténer Király

Konténer Király

Célunk

Célunk, hogy ügyfeleink vállalkozását segítsük és az elképzeléseket olyan moduláris egységekkel valósítsuk meg, mely hosszútávon képes kiszolgálni az igényeket. Minden ügyfelünknek a legjobb tudásunk szerint segítünk kiválasztani a megfelelő modellt és együtt tervezzük meg az új mobil konténereket.

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Új arculat, 17 éves tapasztalat

Vállalkozásunk 2005-ös alapítása óta rengeteg változáson esett át. Igyekszünk mindig a piaci igényeknek megfelelő technikákat és termékeket gyártani, hogy a hatékony munkavégzés mellett minőségi egységeket tudjunk ügyfeleinknek biztosítani.

Előnyök, amiért Minket válasszon:

Precizitás

Minden ügyfelünk kérése megfelelő figyelmet kap, legyen szó egy konténerről vagy egy komplett együttesről!

Rugalmasság

Folyamatosan változó piacra fontos a rugalmasság, utólagos változtatásokra biztosítunk lehetőséget.

17 éve a piacon

Ügyfeleinknek már több, mint 17 éve biztosítunk időtálló megoldásokat!

Országos szállítás

Konténereinket az ország bármely pontjára tudjuk szállítani.

Magyar vállalkozás

Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú hazai vállalkozás.

Gyárunk

Gyárunk már 1990 óta biztosít ügyfeleinek innovatív megoldásokat.

Előnyök, amiért érdemes lakókonténert választani:

Költséghatékony

Téglából készült épületekhez képest, költséghatékonyabb megoldást nyújt!

Gyorsabb kivitelezés

Akár 1 – 2 hónapon belül felépíthetők és azonnal használatba vehetők!

Környezettudatos

Egyre fontosabb a fenntarthatóság, így a felesleges konténerek beolvasztása helyett lakásként hasznosíthatók újra!

Könnyedén szállítható

Méretének és kialakításának köszönhetően bármikor könnyedén szállíthatók.

Masszív szerkezet

Masszív szerkezetének köszönhetően több konténer is biztonságosan kapcsolható, egymásra helyezhető.

Utólag változtatható

A konténerek összeszerelése után is könnyedén változtathatóak.

Akiknél már bizonyítottunk

Legyen Ön a következő, akinél bizonyíthatunk!

Gyárunk

Pagin Prefabbricati

Történetük

A Pagin Srl az 1990-es évek közepén jött létre Olaszország, Padova-ban, az építőipari/ipari ágazatban szerzett széleskörű tapasztalatainak köszönhetően, hogy a különböző ágazatokban – a polgári és ipari építkezéstől az ipari építkezésig – felhasználható egyrészes és előregyártott szerkezetek széles választékát kínálja. A Pagin vezető vállalat, amely a nemzeti és nemzetközi piac számára tervez, gyárt és telepít előregyártott fémszerkezeteket; büszkélkedhet a minősített nemzetközi partnerekkel való együttműködéssel és számos tekintélyes referencia-projekttel. Termékei a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálják, elsősorban a hajóépítés, az olaj- és kitermelőipar, a katonai és humanitárius műveletek, valamint a sürgősségi és gyors beavatkozási missziók területén. A Pagin S.R.L.-t az előregyártott szerkezetek tervezése és gyártása terén a kulcsrakész megoldások széles skálájához szükséges szakértelem, know-how, tapasztalat és professzionalizmus, valamint a minden részletre odafigyelő, mindig határidőre történő szállítás képessége teszi tekintélyes és teljesen megbízható vállalattá. A Pagin mindig is ügyfelei változó igényeit és szükségleteit tartotta szem előtt, és rugalmasságának köszönhetően minden projektet a kért különleges műszaki és szerkezeti jellemzőknek megfelelően tud megvalósítani. A Pagin a sokéves tapasztalatnak és a termékek magas színvonalának köszönhetően közvetlen támogatást nyújt ügyfeleinek, ami mindig is a vállalat egyik legnagyobb erőssége volt. 30 éve az Ügyfélszolgálatra és a kiváló minőségű termékekre összpontosítunk, innovatív megoldásokon keresztül nyújtunk segítséget, hogy pozitív és hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel.

Ha további információra lenne szüksége beszállítónkkal kapcsolatban, akkor a Pagin Srl főoldalán tud tájékozódni, referencia munkát keresni.

Küldetésük

A Pagin S.R.L. az előregyártott modulok tervezésében és gyártásában vezető szerepet betöltő vállalat, amely a projektek teljes körű elemzésében és fejlesztésében szakképzett személyzetre támaszkodik.
30 éve az ügyfélszolgálatra és a kiváló minőségű termékekre összpontosítunk, innovatív megoldásokon keresztül nyújtunk segítséget, hogy pozitív és hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel.
Támogatjuk ügyfeleink elképzeléseit, és követjük őket a világ minden táján.
A minőség és a professzionalizmus 30 éve prioritásunk, amely során tanúsított gyártási folyamatok által garantált, kiváló minőségű termékeket kínálunk ügyfeleinknek.

Vízió

A piac gyors eredményeket követel: gyors termelés, gyors karbantartás, gyors mobilitás; ezek mind olyan dolgok, amelyek számunkra természetesek, mivel általában így működünk.